Lessen

Manege ‘t Hoefijzer staat bekend voor zijn vriendschappelijke sfeer tussen jong en oud.

Onze lessen worden gegeven door ervaren lesgevers.

Men kan ook opteren voor individuele lessen, lessen in kleine groepjes of groepslessen.

Voor de lessen kom je best 30 min op voorhand om de keuze van je paard of pony te vragen, te leren poetsen en/of opzadelen. Indien je dit nog niet helemaal lukt, trek je maar iemand van ons aan de arm. Wij helpen je graag met dit te leren. Indien je graag wenst kan je hier ook lessen voor volgen voor de verzorging van je paard aan te leren. Deze lessen zijn op afspraak!

Ook leren paardrijden op latere leeftijd is hier geen enkel probleem! Het kan hier zelfs samen met je partner, kinderen en/of kleinkinderen! Stap voor stap maak je vorderingen zodat het nadien geen enkel probleem is om over te stappen naar de groepslessen. Het interessante aan ons lessensysteem is dan ook dat je gelijk wanneer kan starten. Hierdoor kan je zelf bepalen volgens je eigen tempo en beschikbaarheid wanneer je les wil volgen.

Indien u nog nooit gereden heeft raden wij aan eerst een aantal initiatielessen te volgen. Deze lessen zijn op afspraak en kan u het beste telefonsich doen of u kan altijd vrijblijvend eens langskomen.

Wat heeft u allemaal nodig: een paar (regen)laarzen, een rijbroek of een aansluitende broek, een ruitercap (u kan er ook van ons lenen indien u dit niet heeft) of voor de kleinsten een fietshelm. Een eigen poetsbox is zeker toegestaan maar niet verplicht ( wij hebben een poetskoffer ter beschikking in de zadelkamer staan).

Het rijden met een cap is wel verplicht!

Onze wekelijkse dressuurlessen zijn voor de jeugd op vaste tijdstippen di - woe - do - vrij - za en zon. (zie dressuur)
onze wekelijkse springlessen zijn op woe - do en zon (zie springen)
Onze wekelijkse horseball traininingen zijn op ma - vrij en zat (die horsebal)
Initiatielessen zijn wekelijks op di en do telkens op afspraak!

   

Volg ons

Facebook icon

Recente Artikels

published 2 jaar 1 maand ago
published 4 jaar 1 maand ago